söndag

var på tattoomässan i mûnchen bryggeriet med pappa idag.
det var kul, såg massa folk som tatuera sig och man kunde köpa piercingar och massa annat.
jag fick förlänga naglarna för pappa det tog en och en halv timme :O men dom blev jättefina, tack pappa :)
sen åkte jag och träffa natta vi var hos amanda en liten stund sen åkte jag hem.
idag kom christoffer hem har saknat honom men nu är han äntligen hemma så ska träffa honom snart :)
hoppas ni haft en trevlig helg! :) i helgen har jag varit på insparksfest i bromma och igår var jag på nrj in the park med några var inte så kul och det var massa med folk så jag drog ganska tidigt. skönare att bara va hemma och ta det lungt än att stå och trängas med massa folk även fast musiken var bra :)
imorgon är det skola igen, seeegt.. ha det bra ! :)

Världens bästa emelie dahlberg! <3


emelie <3 emelie
jag kommer alltid finnas här för dig, kommer alltid stötta dig om det är något.
har haft det så kul med dig på senaste tiden och du har verkligen stält upp för mig och hjälpt mig när allt bara kännts fel. emelie dahlberg du är en underbar person och jag älskar dig! <3

fredag

idag åker christoffer bort över helgen :/ ..
har precis kommit hem från skolan och nu sitter jag här och väntar på att natta ska sluta.
då ska jag träffa henne och sen ska vi typ hem till amanda.
ikväll händer det massa saker vet inte riktigt vad jag ska göra och hur jag ska hinna med allt, men det löser sig på något sätt :) vad ska ni göra ikväll då? :)

torsdag med emelie!

idag har jag varit i skolan & haft frisörtid i 4 timmar .. sen åkte jag hem till emelie och hon klippte mitt hår.
det blev jättefint, tack emelie :)
nu sitter vi hemma hos emelie har kollat lite på tv och snart ska vi ut och träffa CH *2.
vet inte riktigt vad vi ska göra typ bowla eller fika. något mysigt ska vi hitta på iallafall.
ha en bra kväll! :)

kvällen slutade med att vi åkte och bowla, det var jättekul och jag kom tvåa :D


ÄLSKAR EMELIE DAHLBERG <3

onsdag

idag har jag inte gjort så mycket, har varit i skolan och det har inte hänt något speciellt. Kom hem för en liten stund sen och nu sitter jag här vid datan och äter chili nötter, muums :) har inga planer för ikväll hitills så vet inte vad jag ska göra. Är ganska trött efter att ha varit i skolan hela dagen och allt har varit segt. Så känns som jag bara kommer vara hemma idag och ta det lugnt kanske drar ut sen en stund och hittar på något. så ha en bra dag allihoppa :)


emelie


senare.. har precis pratat med christoffer lite i tel så nu är jag glad :)
ska ut nu en stund och träffa natta och prata lite :)

tisdag kväll

igår kväll var jag hos emelie, sen kom christoffer och kristian och hämta oss, vi åkte till gamla stan och fikade. det var jättemysigt :) sen åkte jag hem till christoffer & kolla på film.



så var det måndag igen..

sov hos christoffer inatt så jag åkte och mötte tove i vby på morgonen innan skolan. vårt tåg stod still i typ tusen år bara för ett tåg hade gått sönder på tranebergsbron, seegt. men efter ett tag rulla det "trasiga tåget" iväg så vi äntligen kunde börja åka igen, vi mötte upp rebecka och sen gick vi till skolan. idag har det varit världens längsta dag i skolan. vi slutade halv 5.. då hade vi frisörtid på schemat. kul men jag blev irriterad på min docka jag skulle klippa för det vägra bli rakt men tillslut lyckades jag :) efter skolan åkte jag in till stan ett tag och nu sitter jag här hemma och har precis ätit. vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, får se.

äntligen

var precis i gröndal och hämtade min mobil av pappa :) min egna gick sönder för ett tag sen så har inte haft någon ordentlig mobil sen dess utan bara bytt och lånat mobiler. men nu har jag äntligen fått min mobil :)

där är min nya mobil :)

ska åka till christoffer nu och kolla på film. skriver mer imorgon efter skolan ha det bra! :)

MIN PIERCING :)

i fredags tog jag som sagt en piercing i naveln. det gjorde förjävligt ont, men sånt är livet. jag blev iaf jätteglad efteråt för nu har jag äääntligen hål i naveln. men det gjorde sååå mycket ondare än när jag tog hål i tungan. ska lägga upp en på min tungpiercing sen också :)

jag äääälskar min nya piercing! :D


min tungpiercing :)

söndag

igår fyllde christoffer 21 så jag och hans kompisar fira honom hos han. sen åkte vi till en av hans kompisar och festa lite. det var helt okej men hände också en hel del jobbiga saker under kvällen. när vi åkte där ifrån hämta vi upp challie vid brommaplan för hon fick inte tag på nadde och hade ingenstans att vara. så jag christoffer och challie åkte hem till mig med en taxi..

idag har vi inte gjort så mycket, jag och christoffer har kollat på massa filmer och challie åkte hem vid 12 någongång. nu kom keith och daniel och hämta christoffer så nu har jag inte så mycket att göra. ska åka och hämta min mobil hos pappa lite senare. hela dagen är bara seg och jag är bara allmänt irriterad på allt och alla. sista dagen på helgen och det finns inget kul att göra som vanligt och jag orkar verkligen inte gå till skolan imorgon.. vad har ni gjort i helgen då? något roligt som hänt? :)

fredag

har varit i skolan idag, började nio och slutade elva jätteskönt. efter skolan åkte jag hem till natta och nu sitter jag här :)
ska snart på soc möte. sen ska jag och pappa in till stan ska få pierca mig och få en ny mobil. sen ska vi äta något.
senare ska jag få löshår av mickaela, taack ! :)
vet inte riktigt vad som händer ikv men något roligt blir det nog ska bla träffa challie :)


intresserad av insparksfest den 29 aug i bromma?
det kommer vara dj:s under kvällen och det kommer komma ca. 500 pers dit!
om du vill veta något mer om dennna kväll skriv en kommentar så svarar jag, om du är intresserad kan du skicka ett mail till mig med ditt mobil nr så jag kan kontakta dig.
[email protected]


senare på kvällen

nu börjar jag bli lite trött går och lägger mig så mycket tidigaren nu bara för skolan börjat igen.. åh jag orkar inte. ska nog gå ner till vardagsrummet och kolla på tv och äta tårta. min syster har varit borta i en vecka nu och kommer hem på söndag. vill att hon ska va hemma nu saknar henne skitmycket det är inte lika kul här hemma utan henne, men hoppas hon har det bra i kebenekaise iaf.
ååh, saknar christoffer det är tråkigt när jag inte är med honom :/
nu smsa natta ska dra ut en stund nu och träffa henne så ha det bra medans!



kryssningen

nu ska jag äntligen lägga upp bilderna från kryssningen i helgen, var på båten med mamma. det var jättekul fick ögonbryn och ögonfrans färgning, spa och massa annat. hade en otroligt trevlig helg med mamma. älskar dig!


torsdag.

hejsan nu sitter jag här vid datan igen, har inte skrivit så mycket i veckan men har haft massa annat att göra.
idag har jag varit i skolan sen var jag med natta och emelie. imorgon ska jag träffa pappa, då ska jag få en ny mobil, ääääntligen :) ! och så ska jag få pierca mig. ska bli jättekul. imorgon slutar jag jättetidigt har bara en lektion så vet inte riktigt vad jag ska göra medans jag väntar på pappa men ska nog hem till natta en stund :) ha en bra dag!
jag älskar dig pappa. vi ses inte så mycket.. saknar dig!

st:eriksgymn.

nu har jag gått i st:eriksgymn i 2 dagar på frisörlinjen. skolan är bra och jag trivs verkligen. idag fick vi göra uppsättningar med våra faddrar i 2an. sen gjorde jag och emelie en egen, den såg ut som en julgran haha! skit fiiiiiin verkligen.. nu går jag med emelie, tove och rebecka i st:eriks :)
har inte hunnit skriva något för jag har haft massa att göra. men ska lägga upp bilderna från kryssningen idag om jag hinner annars blir det imorgon.
just nu sitter jag i stan med emelie på 7eleven.. haha.

seriös uppsättning på docka



oseriös uppsättning med emelie, haha sååå vackert!



ha det bra, hinner inte skriva så mycket mer nu så får göra det senare ikväll.

söndag

kom hem från kryssningen idag, lägger upp lite bilder senare :)
nu sitter jag hemma hos amanda med natta, vi ska kolla på film. 27 dresses, hoppas den är bra :)
nu ringde christoffer så ska träffa honom sen och hitta på något, typ kolla på film igen :)
imorgon börjar skolan, kommer aaaaaaldrig orka.. aja nu ska vi kolla på film så skriver mer ikväll om jag hinner.
ha det bra!



nu har vi sett klart filmen, den var skitdåligt. enligt mig och natta iaf amanda tyckte om den lite mer..
har ätit en jättegod kladdkaka och nu ska vi ut och träffa lite folk. men ska nog bara va ute en liten stund och det händer nog inget speciellt ikväll är trött efter kryssningen och börjar skolan imorgon som sagt :/ ska möta emelie vid halv nio vid fridhemsplan med tove. hoppas skolan är bra för jag orkar verkligen inte ändra inriktning och så igen.. men skriver mer imorgon när jag varit där och kollat. ha det bra medans!

lördag

idag åker jag på kryssning tills imorgon med min mamma :)
vi ska på spa och så, ha en toppen helg alla andra !
puss

torsdag

goodmorgon! nu är klockan snart 4 men nu vaknar jag.
nu kom natta och bella hit dom smyger runt och ska väcka mig men jag är redan vaken :D haha. men det vet dom inte om. men nu har dom märkt att jag är hemma och vaken fast dom ringt mig 2 gånger :P
idag är jag trött och vet inte riktigt vad jag ska göra. jag och natta sitter och planerar en resa till uppsala får se hur det blir med den haha.
på måndag börjar jag skolan, ska gå om det suger. nu börjar jag i st:eriks gymn. jag ska bli frisör! ska börja där med emelied och tove :)
vart ska ni börja någonstans då? :)
ha det så bra för nu ska jag äta.


hejdå nu åker bella bort till keb i tio dagar, kommer sakna dig :)

onsdag

igår var jag på ung08 med massa folk :)
sen på kvällen åkte jag hem till christoffer. imorse vaknade jag av hans väckarklocka som ringde kl 6 :O då skulle han iväg och jobba men jag fick sova kvar :) sen vaknade jag vid ett igen och då åkte jag till alvik och träffa natta. och nu sitter vi hemma hos natta och chillar. nu kom emilia hit också :)
får se vad som händer idag kanske ska in till ung08 en stund. sen ikväll får vi se vad som händer om det nu händer något.. vad ska ni göra ikväll då? :)
puss!

måndag kväll.

var precis ute utanför mig och träffa christoffer och hans kompis :)
jag har inga planer för ikväll så ska nog bara sitta hemma och kolla på någon film. vet inte riktigt vilken jag ska se men annars blir det nog tv. jag har iaf en chokladask *muuuums*
ha en trevlig kväll, imorgon börjar ung08!

måndag

hejan!
idag kom min syster hem från kryssningen som hon varit på hela helgen med pappa. blev jätteglad när jag såg henne i alvik. idag ska jag nog bara ta det lugnt typ sitta hemma och kolla på någon film.. stör mig lite på vädret som ändrar på sig fram och tillbaka vill bara att det ska vara sol! men nej då är det klart det ska regna nu när sommarlovet snart är över.. aja ha en fortsatt trevlig dag :) puss!

bella, du är världens bästa syster

söndag

igår var jag ganska trött, dagen började med att jag åkte in till stan en stund..
jag hade typ inget och göra så helt plötsligt bestämmer jag mig för att färga håret på kulturhuset (!) haha.. efter att det suttit i håret i 30 min hjälpte emma mig att skölja ur färgen i en fontän bakom kulturhuset. det var iskallt! och jag blev helt blöt på skorna och mina legins, sen kommer oskar och snäll som han är kastar han vatten i hela annsiktet på mig när jag redan är skitblöt och fryser, TAAACK! haha..
men tillslut blev hela hårfärgsexprementet bra och det går faktiskt att färga håret i stan :)
jag är fortfarande blondin, ska jag fortsätta vara det eller bli brunett igen?
lägger in två kort så kan ni välja och hjälpa mig :)

brunett

blondin

lööördag & vaxholm

idag var jag med challie, vi vaknade vid 3 åkte in till stan och träffa lite folk
sen åkte vi hem till challie och åt middag, det var jättegott.
sen åkte vi in till stan igen.
då ringde christoffer, har inte träffat han eftersom han varit i norrland med keith så blev jätteglad att han äntligen var hemma. jag och challie , pernilla och hennes kompis åkte till vaxholm och träffade keith och christoffer. dom var på en fest där som vart riktigt lyckad med massa folk och det var najs.
nu är jag hemma hos christoffer och ska äta chicken nuggets, gott!
ha en trevlig kväll allihoppa! :)




saknar min syster som är på kryssning nu. :)


080808

var på 080808 i kungsan och stureplan med challie.
det var inte lika kul som det verkade men ändå helt okej.
kvällen slutade hos mig med challie vi bakade och åt mackor, *mums!*
hoppas alla andra hade en trevlig dag på 080808 :) vad gjorde  ni den kvällen?


fredag.

han aldrig skriva något igår. det hände ganska mycket och jag hade inte tid att logga in på någon dator. i onsdags blev jag vän med nadde igen, det känns bra att vi är vänner igen. vi behövde nog bara vara ifrån varandra ett tag. jag har haft jättekul med henne dom senaste dagarna. igår kväll var jag ute med nadde och träffade lite folk. kvällen slutade med att jag åkte ifrån ekerö och skulle hem. men eftersom någon ringt mina föräldrar och sagt en massa skit om mig som inte alls stämmer fick jag åka in till socjouren med mina föräldrar.. hon som jobbade där var helt dum i huvudet och som jag sa innan vi kom dit så visste jag att man inte får någon hjälp hos dom för sist jag var där satt jag där i tre timmar och fick sammanlagt hjälp i tre min, sorgligt. igår var jag bara så sur , ville bli av med min familj och aldrig någonsin träffa dom igen. allt det dom sa till mig fick mig att bryta ihop totalt jag kunde knappt andas och tårarna bara rann.. jag satt bara och tänkte på hur fan kan man vilja få en person att må så dåligt, verkligen trycka ner den totalt utan att må dåligt. hur kan man??? jag vill verkligen veta. hur man kan sitta och skriva så mycket skit man bara kommer på om en person utan att tänka på hur den personen mår överhuvudtaget. ni har iaf lyckats få mig må skitdåligt, men tack vare mina vänner och att jag är den jag är låter jag inte er trycka ner mig utan jag kämpar på och försöker att se det bra som finns och leva för det.

nu är det fredag, jag hoppas att ni alla får en trevlig helg! ha det så bra :)

Onsdag, idag börjar det.

godmorgon! :)
igår insåg jag en hel del saker.
ska sluta festa nu, så hejdå alla fester..
som sagt det finns roligare saker här i livet.
igår kväll gick bara allt åt helvete.
Tänk att en kille kan förstöra så mycket mellan några kompisar.
det är helt sjukt. aja tyckte inte det var ngt som gick fel igår, jag pratade
bara med honom för han ville snacka. sen hur man tar det är upp till en själv. men jag kan även förstå att man kan bli irriterad men det hade inte jag blivit så länge vi inte gjorde något och eftersom vi inte gjorde det så var det onödigt att tjaffsa om. själv har jag tänkt efter och det känns som killar alltid förstör mellan sina tjejkompisar.. menmen skitsamma tycker det mesta löste sig bra igår efter många samtal. men vet inte hur det blev mellan mig och mirre, känns som det aldrig riktigt löste sig och känns inte ens som vi egentligen bråka om något först men tillslut blev det värsta grejjen.. :/
idag ska jag träffa challie :) vet inte riktigt vad vi ska göra men hon smsa mig nu och ville ses. så åker väl in till stan en stund och hittar på något med henne. vad ska ni själva göra idag då? :)
ha en bra dag medans och så skriver jag mer ikväll! :)

Tisdag

tisdag kvällen slutade hos jimmie med chillkrök, trevlans!
just nu sitter vi här & lyssnar på musik. är här med emelied, blowmirre, pontus, calle och jimmie och tar det lungt mest.
ha en trevligt kväll! :)

tisdag morgon 02.38

kvällen slutade med en fest i älta, naaajs!
sen drog jag till väsby och träffa micke, vicke och hc :)
och nu sitter vi här hos vicke :) ha en bra kväll för det hade iaf jag! :)
skriver mer imorgon.

måndag.

sov ganska länge idag. kvällen igår slutade med att jag bakade kladdkaka och kollade på en film, det var mysigt :)
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se vad som händer.. men något kul blir det säkert.
aja får ta och skriva lite ikväll istället när det hänt något.
nu ska jag äta frukost, mums! hare bra :)



lite senare.. nu har jag bestämt lite av dagen hititls iaf. ska till stan nu en liten stund och träffa lite folk, sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men något kul händer säkert :)

söndag eftermiddag

idag är det söndag, seeegt.
vet inte riktigt vad jag ska göra är bara trött just nu.
men kanske drar ut en stund och träffar emelie och miranda.
aja, har inte hänt så mycket idag så orkar inte skriva något mer, hare bra!

hatar!

kärlek gör ont!
finns inget som får mig må så dåligt som att ha ett krossat hjärta och vara olyckligtkär.
vill bara bli av med den här känslan att vara kär i dig, vill slippa den nu. men det går inte
för det är äkta kärlek, och den vägrar försvinna. åh va sur jag blir, jag haaaaaatar kärlek!

emelie


söndag.

tryck på bilden.
minnen för livet, kommer aldrig glömma..


RSS 2.0