nya skor, jag älskar skor!

Imorgon ska jag köpa nya skor (igen!!), så ska kolla runt lite nu på internet och se om det är något jag gillar!

jag gör som jag vill

Är så trött på allting nu så nu gör jag precis som jag vill!

skolaaaaa

Skola idag, var ju som sagt ledig igår!
Världens tråkigaste dag idag, har haft historia och engelska, skiiiiiiiit tråkigt! Dagen börja ju inte så bra heller, försov mig, hitta inte min hårborste, missa tåget. Allt var bara fel.. Men tillslut kom jag till skolan och då blev allt lite bättre iaf förutom att jag inte han äta något :( men snart ska jag äta pizza när mamma kommer hem, mums så gott! :)
Imorgon ska jag till stan och ta en fika med emelie :) trevlig trevligt, snacka lite och bara ta det lugnt.

TACK SOFIA!

Åh herregud tack gode gud att jag gick in på din blogg sofia. Jag hade heeelt glömt bort att vi är lediga imorgon! hahaha åh gud va skönt, JIPPIE!!! :D
Nu blev jag på lite bättre humör iaf, måste få tag på becka nu som antagligen sover, men behöver prata om lite saker.


love hurts

Åh, jag är så arg nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Så skriver av mig lite så kanske det känns bättre(?).
Vill bara här ifrån och aldrig mer se dig igen, aldrig någonsin! Jag vet inte hur många gånger jag ska behöva gå igenom den här situationen. Faaan!


you make me feel good


Kan inte somna

Just nu är jag bara sur, ledsen och besviken.. Kan verkligen inte somna :/
Sitter och kollar på något japanskt program på 5an, ganska roligt faktiskt men just nu känns det inte som något kan få mig att må bra.
Mår illa av att se dig, höra dig eller ditt namn. Att jag aldrig lär mig att lyssna på folk som bryr sig om mig. Det är något jag måste lära mig, dom vill ju bara ens bästa och jag försår ju aldrig det förens det går för långt. Dom flesta blir nog glada över det här beslutet, frågan är om jag blir det..(?)


fuck you right back

Det här var droppen, nu står jag inte ut mer. Är trött på dig & dina lögner om allt.
FUCK YOU!

ett inlägg

Skola, plugg & film!
Ska lägga upp bilder imorgon bitti, har inte tid nu ska kolla klart på män som hatar kvinnor :)
Puss&Godnatt

rolig sko

Kollade runt lite på internet och hitta en riktigt konstig sko.. Kan inte vara bekvämt att gå runt i den här (?)


jag har ont i magen, huvudet, är bakis och kan inte sova härlig kombination

Har precis upptäckt att jag inte kan somna, har typ allmänt ont i hela kroppen, fyfan va illa jag mår :/
Vill bara somna men då blir det morgon snabbare och då måste jag iväg till jobbet. Haha vilka problem jag har!
Hittar inte min data sladd så får lägga upp bilderna från igår imorgon, har lyckats ta några roliga!
Har snart vart inne på fb hela kvällen, skit tråkigt verkligen men men.. Finns inte så mycket annat att göra. Ska ju absolut inte festa så då blir det en seg och ensam kväll..
Tycker den har gått rätt så fort iaf kan ju bero på att jag spenderat halva kvällen med att prata i tel, men sån är jag! Sällskapssjuk typ ;)
Jag förstår inte hur folk orkar lägga ner så mycket tid på sin blogg, ikväll har jag skrivit bara för att jag är hemma och tar det lugnt. Hinner ju aldrig med det annars, så borde ha ett väldigt bra och roligt liv som inte sitter framför en data hela dagarna och bloggar.


emelie johnsson


hemma kväll

Gud va skönt det är att bara ta det lugnt, känner att jag behöver vila upp min kropp tills imorgon. För just nu mår jag inte så bra.. Men så blir det när man dricker! Hade en skitrolig kväll på ett sätt men inte lika kul att må dåligt hela dagen efter, ush och fy. Prata precis med becka i tel :) Börjar bli lite trött nu, ska städa lite sen får jag se om jag ska sova. Behöver nog sova ett tag för att orka jobba imorgon.
GODNATT(?)

boysboysboys!


bad romance


drabbad av fredag den 13e

Var på fest igår i spånga och hby strand, riktigt kul förutom att jag blev av med mitt smink + hörlurar! Har ingen aning om vart dom tog vägen men men. Kvällen sluta i katastrof och jag var bara sjukt förbannad på allt. Ikväll tänker jag inte göra ett skit bara sitta och kolla på tv och ta det lugnt, orkar inte röra mig en meter ens. Är så bakis så jag aldrig mer vill dricka igen.
Imorgon ska jag jobba också i 8 timmar, så det blir nog hemmakväll framför tvn med en påse chips och cola :)
Gud va trött jag är orkar inte ens skriva typ, haha. Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och prata i tel.

spruta mot svin influensan

Idag fick vi reda på att vi ska få ta sprutan emot svin influensan. Den här veckan börjar vår skola med det sen fortsätter dom nästa vecka. Jag är så sjukt rädd för sprutor :( Stackars mig! Men det här ska jag klara av att göra, har bara hört om massa biverkningar som jag inte har någon lust att få. Det värsta är att sen måste man ta en till spruta, ush och fy!
Och på fredag har vi matteprov på hela kap. 7, gud så jobbigt det här är!
Ser iaf fram emot helgen, nu är det snart onsdag iaf och då har halva veckan gått. *JIPPIE*





höstjacka

Ligger i sängen och letar efter lite olika höstjackor, ush vad svårt det är att hitta en jacka! Imorgon ska jag in till stan med pappa om han hade tid då och försöka hitta en. Fryser ju ihjäl snart, sommar tack.


mobil med allvarliga problem

Lämna in min mobil idag på lagning eftersom det stod på skärmen att den hade "allvarliga problem" haha, den kommer tillbaka om typ 3 veckor :( Vet inte hur jag ska klara mig, men ska försöka fixa en mobil undertiden!



RSS 2.0